Támogatási lehetőségek

Tisztelt Támogatók!

A Faipari Egyetemi Kutatásért Alapítvány nyílt alapítvány, mely közhasznú céljainak megvalósításához szívesen fogadja magánszemélyek és társaságok felajánlásait egyaránt. A támogatás legegyszerűbb formája az alapítvány bankszámlájára történő befizetéssel lehetséges.

Kedvezményezett: Faipari Egyetemi Kutatásért Alapítvány
Bankszámlaszám: 12001008-00154835-00100003
IBAN: HU73 1200 1008 0015 4835 0010 0003

Felajánlásaikat ezúton is köszönjük!

 

Támogatóink az alábbi három területen nyújthatnak segítséget a Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar hallgatóinak.

Kutatási eszközpályázat

A kiutalt támogatási összeg elsősorban a diplomatervezők és a doktoranduszok kutatási munkáját segítő technikai feltételek megteremtését szolgálja. A támogatások odaítélése pályázati formában történik az alapítvány kuratóriumának elbírálása alapján. évente két alkalommal.

Az alapító Henkel Magyarország Kft. azon szakkereskedők faipari ragasztóanyag vásárlása után, akik egyösszegű támogatásban részesítik az alapítványt, 4 Ft/kg vagy db. összeget ír jóvá az alapítvány számláján. A pályázati összeg ezen kívül céges és magánszemélyek felajánlásából gazdálkodik.

Dr. Molnár Sándor Hallgatói Kutatási ösztöndíj

Az ösztöndíj a Faipari Mérnök BSc és MSc szakos hallgatóit támogatja kutatási tevékenységük ösztönzésére céljából. A díjazottak a kiemelkedő kutatási eredményeiket a kari és TDK konferenciákon bemutató hallgatók közül kerülnek ki.

Alapítványunk egykori elnökének tiszteletére alapított díj, melynek Dr. Molnár Sándor végakarata alapján a kegyeleti virágokra szánt összeg képezi az alapját. Annak érdekében, hogy az ösztöndíj minél tovább fennmaradhasson, az alapítvány létrehozta a Dr. Molnár Sándor emlékalapot, amelyet célzottan bárki támogathat.